szabályzat
<<információk
A szabályzat mindenkire érvényes, Rád is - ha nem olvasod el, akkor is!

A www.vizslancs.hu minden szolgáltatására érvényes, hogy csak a rendeltetésének megfelelően szabad használni őket. Ennek megszegése következményeket vonhat maga után.

A fórumon tilos a rombolás; floodolás; a topikok szándékos offolása; nem közérdekű telefonszámok, címek, információk beírása; politizálás; feszültségteremtés; más felhasználók zaklatása; erotikus/pornográf képek, linkek, hozzászólások beírása; trágár beszéd; mások ingerlése; közerkölcsöt sértő logo (avatar) feltöltése; a beosztottak zaklatása, munkájuk megkérdőjelezése. Az egész oldalra kiterjedően tilos még az a rengeteg értelmetlen rossz szándékú dolog, ami a felsorolásból kimaradt.

A fórumot fórumozásra lehet használni. Ez alól kivétel a "Beszélgetős topikok" fórumrész, ami egy kicsit szabadabb rész, itt lehetőség van chatelésre is. Megkülönböztetet fórumrészek még az "Adás-vétel", az "Oldalreklám" és a "Hírek, újdonságok".

Szándékos rombolásért és a beosztottak szankcióinak rendszeres figyelmen kívül hagyásáért végleges tiltás jár. Kisebb rendbontásokért előszőr figyelmeztetés, majd ha ez nem használ, akkor némítás.

A beosztottak a munkájukat végzik, ha nem zaklatod őket és az oldal szolgáltatásait a maga rendeltetésére használod, akkor bizonyára a közösség hasznos tagja lehetsz; viszont arra senkinek nincs szüksége, hogy megnehezítsd bárkinek a munkáját. Nem kötelező itt lenni, számtalan hely van az interneten, ahol lehet rombolni - ha ilyet akarsz, akkor tedd máshol, itt ne!